Asia Fruit Logistica 2023

FRUIT LOGISTICA bestrijkt elke sector van de AGF-handel en geeft een compleet beeld van de nieuwste innovaties, producten en diensten in elke schakel van de internationale toeleveringsketen.

Het biedt dus uitstekende netwerk- en contactmogelijkheden voor de belangrijkste besluitvormers in elke sector van de industrie.

420 exposanten uit 42 landen en vakbezoekers bezochten in 2022 de FRUIT LOGISTICA om hun volledige zakelijke potentieel binnen de internationale AGF-handel te realiseren.

Holland Fresh Group is gezamenlijk met het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aan het inventariseren voor deelname aan deze vakbeurs.

Een extra voordeel is hier te behalen voor die bedrijven die in het verleden handel hebben gedaan met het Verenigd Koninkrijk. Zij kunnen zich aanmelden voor het EU-Handelsprogramma.
Het EU-Handelsprogramma van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt namelijk bedrijven, die voor de Brexit handel deden met het Verenigd Koninkrijk, de mogelijkheid om in 2023 gratis deel te nemen aan diverse activiteiten ter ondersteuning van het ontwikkelen van bestaande en nieuwe markten. Men overweegt hiervoor ook deelname aan de Fruit Logistica Asia.

Wilt u aan deze vakbeurs deelnemen, schrijf u dan nu in voor 16 maart middels dit formulier.

Heeft u vragen, laat het ons direct weten.

 

 

IMPRESSIE

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP