Fruit Attraction 2023

De 15e Fruit Attraction vindt plaats van 3 t/m 5 oktober 2023 in Madrid. Het is een belangrijk platform en ontmoetingspunt voor groente- en fruitbedrijven om zakelijke relaties op te bouwen en nieuwe kansen te creëren in nieuwe markten.

De beurs blijft jaarlijks groeien en dat maakt de Fruit Attraction een zeer interessante beurs voor zowel bezoekers als standhouders. Men verwacht in 2023 nog meer bezoekers uit de hele wereld zoals: Europa, Azië en Latijns Amerikaanse landen. De interesse vanuit de groente- en fruitsector bij het promoten van de beurs als een fundamenteel instrument voor de internationalisering van de sector is groot. Het wordt wederom een ontmoetingsplaats voor alle professionals van de hele supply chain.

We zijn blij te kunnen melden dat Holland Fresh Group ook in 2023 met een NL collectief paviljoen zal deelnemen aan Fruit Attraction 2023. Het NL collectief groeit elk jaar op deze handelsbeurs. In 2022 hadden wij een geweldig paviljoen met 27 deelnemers. Door de grote interesse voor deelnemen zullen wij ons NL paviljoen in 2023 gaan uitbreiden om zo nog meer Nederlandse bedrijven een plek te kunnen bieden.

Registreren

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het NL collectieve paviljoen op de Fruit Attraction 2023? U kunt zich registreren voor 8 maart, via dit formulier.

Voor meer informatie over deelname kunt u het contactformulier invullen, een email sturen of even bellen.

IMPRESSIE

Deelnemers

In 2022 hebben 27 bedrijven deelgenomen aan het NL collectieve paviljoen op Fruit Attraction en een succesvolle beurs gedraaid. Zie onderstaand de lijst van deelnemende bedrijven in 2022 inclusief bedrijfsnaam en standnummer.

Klik hier voor de deelnemerslijst van de show van 2022.

 

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP