Fruit Attraction Sao Paolo 2025

NIEUWE BEURS, NIEUWE KANSEN!

IFEMA MADRID en Fiera Milano bundelen hun krachten om in maart 2025 Fruit Attraction São Paulo te organiseren

Na vijftien edities zal Fruit Attraction, één van de belangrijkste handelsbeurzen voor groenten en fruit sector, georganiseerd door IFEMA MADRID en FEPEX,  met zijn internationaliseringsproces als een mondiaal referentiemerk  zich op de Latijns-Amerikaanse markt gaan begeven.

Een nieuw commercieel ontmoetingspunt voor de professionele groente- en fruitsector, waarbij de hele waardeketen wordt geïntegreerd en de grensoverschrijdende handel tussen Amerika en Europa wordt bevorderd. Men verwacht de deelname van 200 exposanten van over de hele wereld met zo’n 9.000 vierkante meter vloeroppervlak, inclusief een programma van internationale kopers.

Concreet behoort Brazilië tot de vijf grootste producenten van groenten en fruit ter wereld, met ruim 40 miljoen ton in 2020, en als de grootste markt van heel Latijns-Amerika, met ruim 212 miljoen inwoners.
De landbouw vertegenwoordigt in het algemeen 6% van het bbp in Brazilië. Hiermee is het land leider in Latijns-Amerika voor de productie van onder meer bananen, citrusvruchten, ananas en maïs.

De Nederlandse import van hoofdzakelijk fruit uit Brazilië zit in de lift. Zo steeg de import in de afgelopen vijf jaar met ruim een kwart naar €424 miljoen in 2022.
De top-3 producten zijn limoen, mango en meloen.

Deelnemen aan een collectief op Fruit Attraction Sao Paulo biedt synergie. Het vergroot de zichtbaarheid, verlaagt kosten, en bevordert netwerken. Collectieve presentatie versterkt de sector vertegenwoordiging en vergroot kansen voor zakelijke groei en samenwerking op dit vooraanstaande internationale evenement voor de groenten,- en fruit industrie en aanverwante sectoren.

Momenteel inventariseren wij het animo voor deze nieuwe vakbeurs. Bent u geïnteresseerd in deelname aan het NL collectieve paviljoen op de Fruit Attraction 2025? Neem dan contact op met Muriel Halling, info@hollandfreshgroup.com

IMPRESSIE

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP