Fruit Logistica 2023

Fruit Logistica 2024

Fruit Logistica, dé toonaangevende vakbeurs en ’s werelds meest innovatieve en internationale ontmoetingsplaats voor de wereldwijde groente- en fruitsector, zal van 7 tot en met 9 februari 2024 plaatsvinden in Berlijn.

Op de 31e editie van de Fruit Logistica zal Holland Fresh Group wederom een NL collectief paviljoen in hal 3.2 initiëren en coördineren. 

De Fruit Logistica is één van de belangrijkste vakbeurzen voor de internationale groenten- en fruithandel. Hier vind je onder andere producenten, handelaren, telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven en marketingorganisaties.

In 2023 waren er 2.610 exposanten uit 92 landen aanwezig. Maar liefst 63.470 vakbezoekers uit 140 landen bezochten deze grote en belangrijke beurs van de wereldwijde AGF-handel. Meer dan 100 Nederlandse bedrijven waren succesvol vertegenwoordigd met hun deelname aan het NL paviljoen.

 

In mei 2023 zal de nieuwe data beschikbaar zijn, wij informeren u dan graag.

Ruim 100 Nederlandse bedrijven hebben zich ingeschreven voor de Fruit Logistica 2023.

Wil je in de toekomst deelnemen binnen het NL collectief van Holland Fresh Group? Vul het contactformulier in op de website, stuur een e-mail of bel.

 

IMPRESSIE

Deelnemers Fruit Logistica 2023

Kijk hier voor Deelnemerslijst Fruit Logistica 2023 – NL collectief paviljoen.

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP