Fruit Logistica 2023

Fruit Logistica 2024

Fruit Logistica, dé toonaangevende vakbeurs en ’s werelds meest innovatieve en internationale ontmoetingsplaats voor de wereldwijde groente- en fruitsector, zal van 7 tot en met 9 februari 2024 plaatsvinden in Berlijn.

Op de 31e editie van de Fruit Logistica zal Holland Fresh Group wederom een NL collectief paviljoen in hal 3.2 initiëren en coördineren. 

Nederland is een belangrijke speler in de internationale handel in groenten & fruit. De efficiënte handel infrastructuur, hoge kwaliteit en brede assortiment van producten maken Nederland een belangrijke handelspartner.

De Fruit Logistica is één van de belangrijkste vakbeurzen voor de internationale groenten- en fruithandel. Hier vind je onder andere producenten, handelaren, telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven en marketingorganisaties. Het evenement trekt de belangrijkste spelers en biedt een platform om in contact te komen met potentiële partners en klanten.

Kortom, een uitstekende gelegenheid om uw klanten en leveranciers te ontmoeten, uw producten en/of innovaties te presenteren, contacten te leggen met andere professionals in de sector, kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector.

In 2023 waren er 2.610 exposanten uit 92 landen aanwezig. Maar liefst 63.470 vakbezoekers uit 140 landen bezochten deze grote en belangrijke beurs van de wereldwijde AGF-handel. Meer dan 100 Nederlandse bedrijven waren succesvol vertegenwoordigd met hun deelname aan het NL paviljoen.

 

Neem deel in ons collectieve paviljoen en laat ons uw deelname verzorgen.

De inschrijving is gestart voor de  Nederlandse bedrijven die willen deelnemen aan de Fruit Logistica 2024.

Wij bieden u een collectieve deelname met all-in concept, waarbij u ontzorgt zal worden. De bouw van uw stand, productpresentatie en de catering voor uw beursteam zal worden geregeld. U wordt door ons begeleid, wij informeren u over belangrijke zaken en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bent u geinteresseerd? Wij nodigen u graag uit uw inschrijving te sturen voor collectieve deelname aan de Fruit Logistica 2024.

U treft het inschrijfformulier HIER. Deadline is 26 mei 2023, dus mis deze kans niet!

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in op de website, stuur een e-mail of bel. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 

IMPRESSIE

Deelnemers Fruit Logistica 2023

Kijk hier voor Deelnemerslijst Fruit Logistica 2023 – NL collectief paviljoen.

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP