Fruit Logistica 2023

Fruit Logistica 2025

Fruit Logistica, dé toonaangevende vakbeurs voor de Groente- en Fruitsector en aanverwante sectoren, vindt plaats van 5 tot en met 7 februari 2025 in Berlijn.

Holland Fresh Group en het NL Collectief Paviljoen:

Tijdens de 32e editie van Fruit Logistica zal de Holland Fresh Group opnieuw een Nederlands collectief paviljoen organiseren in hal 3.2. Dit paviljoen biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om hun producten en innovaties te presenteren op een internationaal podium.

Wij staan voor u klaar om uw deelname succesvol te maken.

Nederlandse voorsprong:

Nederland is een belangrijke speler in de internationale groente- en fruithandel dankzij de efficiënte handelsinfrastructuur, hoge productkwaliteit en breed assortiment. Dit maakt Nederland een essentiële handelspartner in de sector.

Waarom deelnemen?

Deelnemen aan het Nederlandse paviljoen op Fruit Logistica 2024 biedt aanzienlijke voordelen. Het vergroot de exposure, versterkt de geloofwaardigheid vanwege de Nederlandse expertise in de tuinbouwsector, en biedt toegang tot een internationaal netwerk van professionals. De gezamenlijke presentatie verlaagt kosten, bevordert kennisdeling en vergemakkelijkt zakendoen, wat de kansen op succes op de internationale markt aanzienlijk vergroot.

Kortom, wij bieden u een uitstekende gelegenheid om uw klanten en leveranciers te ontmoeten, uw producten en/of innovaties te presenteren, contacten te leggen met andere professionals in de sector, kennis te vergroten en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector.

Feiten van laatste editie in 2024

In 2024 waren er 2.770 exposanten uit 94 landen en trok de beurs 66.000 vakbezoekers uit 140 landen. Ruim 125 Nederlandse bedrijven namen succesvol deel aan het NL paviljoen.

Inclusief uw deelname:

Nederlandse geregistreerde bedrijven kunnen nu inschrijven voor deelname aan Fruit Logistica 2025. De Holland Fresh Group biedt een all-in concept waarbij alle zorgen uit handen worden genomen, inclusief:

  • Goede locatie in alom bekende Nederlandse hal – 3.2
  • Bouw van de stand en advies voor inrichting
  • Productpresentatie
  • Catering, inclusief lunch en snacks voor het beursteam
  • Gebruik NL lounge
  • Begeleiding, service en informatievoorziening voor, tijdens en na de beurs

Interesse of vragen?

Geïnteresseerde bedrijven kunnen het contactformulier invullen op de website, een e-mail sturen of bellen voor meer informatie en om vragen te stellen.

Wilt u direct inschrijven, vul dan het inschrijfformulier in.

Doe mee in ons collectieve NL paviljoen en laat ons uw deelname verzorgen!

 

 

 

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP