Over ons

Stichting Holland Fresh Group is een non-profit organisatie die verantwoordelijk is voor de organisatie, coƶrdinatie en realisatie van NL collectieve paviljoens op internationale beurzen in de AGF-sector.

Holland Fresh Group initieert al 25 jaar NL collectieve paviljoens op beurzen zoals: Fruit Logistica in Berlijn, Global Produce & Floral Show in de USA (voorheen PMA) en Fruit Attraction in Madrid. Begonnen met een kleine 300m2 op de Fruit Logistica in Berlijn en is gegroeid naar een NL paviljoen van ruim 3500m2 in hal 3.2 in 2020. Het initiatief wordt ondersteund door Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). De RVO ondersteunt Nederlandse agrarische bedrijven en kennisinstellingen die zaken willen doen in het buitenland op het gebied van: duurzaamheid, grensverleggend ondernemen, agrarisch ondernemerschap en innovatie. Samen maken we Nederland economisch sterker en duurzamer.

Holland Fresh Group biedt haar deelnemers een all-in concept. Dat betekent dat iedereen wordt ontzorgd. Bij Holland Fresh Group boekt u een stand van een bepaalde grootte. Samen met onze partner Zuidkoop ontwerpen wij de plattegrond en verzorgt Zuidkoop de standbouw. Ook zorgen zij ervoor dat alles de avond voor opening van de beurs naar wens is opgeleverd. Onze catering partners Young Events (Fruit Logistica) en Cusina (Fruit Attraction) verzorgen alle standcatering voor onze deelnemers zoals: koffie, thee, verse jus d’orange, lunch en een lekkere gezonde snack. Dit totaalconcept is een groot succes.

Wij verstrekken de leden van GroentenFruit Huis een korting op hun deelname via Holland Fresh Group.

Holland Fresh Group ontzorgt mede-exposanten die participeren in NL collectieve paviljoens en biedt ondersteuning en begeleiding van begin tot eind.

 

Pictures

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP