Fruit Attraction 2024

De 16e Fruit Attraction vindt plaats van 8 t/m 10 oktober 2024 in Madrid. Het is een belangrijk platform en ontmoetingspunt voor groente- en fruitbedrijven om zakelijke relaties op te bouwen en nieuwe kansen te creëren in nieuwe markten.

De beurs blijft jaarlijks groeien en dat maakt de Fruit Attraction een zeer interessante beurs voor zowel bezoekers als standhouders. Men verwacht in 2024 nog meer bezoekers uit de hele wereld zoals: Europa, Azië en Latijns Amerikaanse landen. De interesse vanuit de groente- en fruitsector bij het promoten van de beurs als een fundamenteel instrument voor de internationalisering van de sector is groot. Het wordt wederom een ontmoetingsplaats voor alle professionals van de hele supply chain.

De 2023 editie registreerde de deelname van 2.000 exposanten uit 56 landen, een aanbod van 64.000 netto vierkante meter groenten en fruit verspreid over 9 hallen . Dit vertaalde zich in een stijging van 10% voor beide reeksen cijfers. De laatste editie bezochten 130.868 professionals de beurs.

Deelnemen aan een collectief op Fruit Attraction biedt synergie. Het vergroot de zichtbaarheid, verlaagt kosten, en bevordert netwerken. Collectieve presentatie versterkt de sector vertegenwoordiging en vergroot kansen voor zakelijke groei en samenwerking op dit vooraanstaande internationale evenement voor de groenten,- en fruit industrie en aanverwante sectoren.

Daarom zijn blij te kunnen melden dat Holland Fresh Group ook in 2024 met een NL collectief paviljoen zal deelnemen aan Fruit Attraction 2024. Het NL collectief groeit elk jaar op deze handelsbeurs. In 2023 hadden wij een geweldig paviljoen met 42 deelnemers. Door de grote interesse voor deelnemen zullen wij ons inzetten om het NL paviljoen in 2024 uit te breiden om zo nog meer Nederlandse bedrijven een plek te kunnen bieden.

Registreren

Wilt u zich aanmelden voor ons NL collectief op Fruit Attraction, vul het inschrijfformulier in. Heeft u verder nog vragen neem dan contact op met Muriel Halling, info@hollandfreshgroup.com

Voor meer informatie over deelname kunt u het contactformulier invullen, een email sturen of even bellen.

Deelnemende bedrijven.

In 2023 hebben 42 bedrijven deelgenomen aan het NL collectieve paviljoen op Fruit Attraction en een succesvolle beurs gedraaid.

De deelnemende bedrijven in het NL paviljoen op Fruit Attraction 2023

Klik hier voor de Deelnemers NL paviljoen Fruit Attraction 2023

 

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP