Global Produce & Floral Show

Global Produce and Floral Show 2024

De Global Produce and Floral Show (voorheen PMA), zal worden gehouden van 17-19 oktober 2024 in Atlanta (USA) en brengt leiders in de AGF-industrie, inkopers in de detailhandel, voedselveiligheid experts en importeurs/exporteurs van over de hele wereld samen. De show is de beste plek in de USA om kennis te maken met de hele toeleveringsketen van verse producten en bloemen.

Cijfers 2023

De Global Produce & Floral Show bracht professionals van de gehele toeleveringsketen uit meer dan 60 landen samen. De show bruiste van de energie en zorgde voor hoogwaardige verbindingen voor bedrijven die nieuwe partnerschappen aangingen en innovaties presenteerden.

Op de Expo waren meer dan 1160 exposerende bedrijven te zien, waaronder 157 starters. De focus op deze beurs; technologische oplossingen en duurzaamheid.

PMA en United Fresh hebben in 2021 hun krachten gebundeld om de International Fresh Produce Association (IFPA) te vormen om al haar leden nog beter van dienst te kunnen zijn.

Holland Fresh Group is nog in beraad voor deelname aan deze vakbeurs. Heeft u interesse, contact ons direct en wij zullen u verder informeren.

 

Deelnemers vorige editie in 2023

Er hebben een aantal geweldige bedrijven zich ingeschreven als deelnemer aan het NL collectieve paviljoen op de GPFS2023.  Zie onderstaand de lijst van deelnemende bedrijven in 2023:

Certhon
Van der Hoeven Horticultural Projects
Philips Horticulture LED Lighting
Rijk Zwaan
TOP The Onion Group
Agrolux Nederland
Cool Control b.v.

 

Informatie aanvragen
voor deze
beurs

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HULP NODIG?
NEEM CONTACT OP